Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászhoz megyek időpontra...

Nőgyógyászhoz megyek időpontra akkor csak bemegyek, leülök a váróba és majd szólnak ha mehetek?

Figyelt kérdés
Vagy mondani kell annak aki ott van (asszisztens féle) hogy ki vagyok és mit szeretnék? Tudom, hülye kérdés de nem tudom hogy működik.

2020. júl. 29. 20:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha sztk, akkor oda kell adni a kártyád ha kimegy az asszisztens, ha magán, a recepción mondod a neved és azt, hogy kihez mentél, ha időpontra, akkor azt, hogy xy vagyok xy doktorúr/nőhöz jöttem 16:40-es időpontra (pl)

De gonsolom azóta túl vagy rajta:) remélem minden rendben ment

2020. júl. 31. 08:21
 12/20 A kérdező kommentje:
Ma voltam, minden simán ment. Csak az eredmény nem lett jó.
2020. aug. 3. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:
Oh sajnálattal hallom. Remélem azért semmi komoly.
2020. aug. 3. 22:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ciszták vannak a petefészkeimen, nekem ez elég komoly☹️
2020. aug. 3. 23:42
 15/20 anonim ***** válasza:
#13 vagyok. Júniusban nekem is találtak egy cisztát a bal petefészkemen, 5.3 cm volt. Én is nagyon megijedtem. Egy hónap múlva a következő menstruációval szerencsére elmúlt. Ne aggódj, biztos minden rendben lesz veled.
2020. aug. 4. 11:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Mitől múlt el?

Nekem mindkettőn van, sok kicsi. Most voltam először nőgyógyásznál szóval nem tudom mióta lehet. Menstruáció előtti barna folyás miatt mentem, tavaly év végén kezdődött.

2020. aug. 4. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mitől múlt el, a vérzés miatt felszívódott/kipukkadt. A sok kicsi ciszta a PCOS miatt szokott lenni elvileg, vagyis én úgy tudom. De az is kezelhető. Gondolom neked is fogják ellenőrizni, ilyenkor szokták mondani hogy segít rajta valamennyit a fogamzásgátló tabletta is. Hülyeséget persze nem akarok mondani. De olvass utána.
2020. aug. 4. 17:35
 18/20 A kérdező kommentje:

Igen, aki leszarja az azt mondja hogy szedjek fogamzásgátlót, az én orvosom ezt mondta is, de ez nem megoldás, mert csak elfedi a problémát.

Mondta hogy kezelhető, dolgozni kell rajta. El kell mennem endokrinológushoz és ő kivizsgálja hogy mitől van.

2020. aug. 4. 18:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen, valóban sok orvos felírja a fogamzásgátlót aztán ennyi, később pedig ha mondjuk gyereket akarsz jönnek a gondok. Ezért is írtam, hogy én sem akarok hülyeséget mondani.Az endokrinológus biztosan segít majd, kitartás. Jó egészséget kívánok 😊
2020. aug. 4. 18:54
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és viszont kívánom! :)
2020. aug. 4. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!