Lányok/nők! Ti milyen betétet használtok?
Sziasztok!
Alapvetően tampon párti vagyok, de a munkahelyemen nem szeretem annyira, nehezebben kivitelezhető a kényelmes felhelyezés.
Ezért átszoktam a betétre. Hiába cserélem a 2. és a 3. napon kb óránként, akkor is àtázok valamennyire. Amitől meg ki tudok akadni az az, hogy folyamatosan elmozdul. Se a normál bugyira nem tapad, sem a franciára, semelyikre. Csúszkál, egyszerűen képtelen a helyén maradni. Alwayst használok most, de nagyon nem vagyok vele megelégedve, ha épp nem kelek fel az éjszaka közepén cserélni, akkor reggelre teljesen átázom.
Ti milyet használtok, ami normálisan tapad, nem mozdul el és kibírja az éjszakát?
Én Always sensitive-t használok. Normál bugyira. Erős a vérzésem és mégsem ázom át, nem szokott elmozdulni sem. Akkor mozdult el, ha nem volt jó a bugyi, pl. túl alacsonyan van, vagy kicsit kitágult és nem passzol rendesen.
Éjjelre, vagy akár napközben is, ha nagyon durva, a 3-ast, az éjszakait használom.
A sima Alwayst nem szeretem, az nekem se jó.
Nem szeretem a betétet. Ugyanúgy vagyok,mint az első hozzászóló. Utálok a vérben ülni, én is mindig véres vagyok..
Tampont szoktam használni. Abból Naturellát használtam, mióta nem találok azóta csak o.b.
Akkor kipróbálom én is az éjszakait. Bár én sem szeretek vérben ülni, mert gusztustalan, de a munkahelyemen hiába van takarítás valahogy nem érzem higénikusnak. Már amikor belépek a vécébe akkor is azon gondolkozom milyen fertőzést szedek össze, valamiért ott a betétet biztonságosabbnak érzem. :D
Nekem a szárnyas tekeredik el mindig, pedig már direkt ilyen nagyibugyit vettem ami rendesen passzol. De lehet én vagyok akkor extrabéna. :D
Kipróbálom az éjszakait, hátha azzal nem lesznek balesetek, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!