Mit tegyek, ha nem rendszeres a menstruációm és sose tudom, hogy mikor fog megjönni?
Lassan 4 éve menstruálok, de még mindig nem állt be. Anyám is így volt ezzel, neki csak szülés után állt be.
Én nem akarok gyereket, de ha akarnék se most vállalnék. Voltam orvosnál, azt mondta nincs semmi bajom, fogamzásgátlót tud nekem felírni, ha szerettem volna, de nem akartam, mert elég fiatal vagyok.
25 és 45-50 naponta szokott megjönni, sose tudom, mikor jön meg, ami egyrészt frusztráló, másrészt iszonyú ciki helyzeteket szül. Ráadásul sokszor azt hiszem, hogy meg fog jönni, mert amikor peteérésem van, akkor szokott fájni a derekam vagy az alhasam. Mit tegyek?
Tulsulyos vagy?
Egeszsegesen etkezel?
Vagy sokat stresszelsz?
Mert ezek is befolyasolhatjak a menstruaciod, igazabol rengeteg dolog, de ha mar voltal dokinal, es azt mondod nem talalt problemat az mar egy jo hir, igazabol en is hasonlo helyzetbem vagyok, es en elgondolkoztam azon, hogy a fogamzasgatlo megoldas lehet, a barati koromben is sokan szedtek, ebbol az okbol kifolyolag, igaz hogy nem veszelytelen, de sok pozitiv hatast is eloidez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!