Elaludtam és 11 órát volt fent a tampon. Ez elég idő a TSS kialakukásához?? 18/L
Figyelt kérdés
2020. júl. 27. 19:24
1/4 anonim válasza:
Nem érdemes ezen aggódnod, ha nagyon magas lázad lesz, akkor ezt mint okot mindenképpen számon kell tartani.
2/4 anonim válasza:
dehogy...semmi bajod nem lesz..én is jártam már így..
3/4 anonim válasza:
ha mégis rosszul éreznéd magad, akkor ahogy az előző válaszadó is írta, tudjál róla hogy van ilyen is, de félned nem kell tőle.
Egy régi barátnőm mesélte, hogy anyukája járt úgy hogy elfelejtett kiszedni egy tampont, és mindig fájt a hasa vagy valami baja volt, elment nőgyógyászhoz , aztán akkor jöttek rá, hogy benn felejtett egy tampont és az okozta a panaszát, de ő sem kapott ilyen mérgezést, pedig azért valószínű több napig sőt..ki tudja meddig volt fenn neki.
Az orvos szedte ki neki. De ez már nagyon régi sztori.
4/4 anonim válasza:
A TSS extrém ritka dolog. 100.000 emberből 0.8-nak lesz. Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy 11 óra alatt ilyen bajod lesz. Ettől függetlenül vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!