A fogamzásgátló körülbelül mennyi idő alatt tisztítja ki az aknés bőrt?
Én is Diane35-öt szedtem annak idején.
Probléma ugyanaz, mint Neked. Pattanások nemcsak az arcon, hanem háton, mellen. Teljesen el voltam keseredve. Kipróbáltam már mindenféle kence-fencét, próbáltam nem enni egyes ételeket, amikre ráfogják, hogy elősegítik az aknék kialakulását-nem használt semmi az égvilágon. A bőrgyógyász végül a nődokihoz küldött. Ö írta fel a Diane-t. Nekem bevált, kb. 3 hónap elteltével kezdett javulni a bőröm, és helyreállította a menstruációmat is. Hormonális zavarok okozták nálam, egyértelműen, és valszeg Nálad is.
Utána Cipromix-et kaptam, aminek egyébként ugyanaz az összetevője, csak olcsóbb...
Évekig szedtem, aztán leálltam: egyrészt, jött egy betegség, másrészt, a korom miatt. Sajnos, a rendszertelen havi visszatért, és a pattanások is, bár, azért az utóbbiak már jóval kisebb mértékben, mint fiatal koromban. Ez van, hormonokat meg nem szedhetek. Ha majd változókorba lépek, és elmúlik a menstruáció, ez is megszűnik majd, a nőgyógyász szerint.
A Roaccutan-ról nem sok jót hallottam: veszélyes gyógyszer. Máj-és veseromboló. Nem is mertem szedni annak idején, mikor javasolta az egyik bőrgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!