Lányok! Milyen egy ciszta műtét?
Minden műtétnek van kockázata. De ha nem veszik ki, az veszélyesebb, és a meddőség esélye is nagyobb. Ha jóindulatú, akkor nem lesz baj.
De... bármit mond az orvos, KELL menni látogatni.
Hello!
Engem pár hete műtöttek cisztával, de nem vették, ki. Nekem a petevezetőmben van. A hasamból szedték ki a ciszta által kibocsátott folyadékokat (vér).
Laparoszkópiás műtét volt, 3 helyen vágják fel a hasam, köldök tájékán és még lejjebb két helyen. Laparoszkópiás műtétem volt, ez rutin.
De mondom nekem nem a méhemben volt, így nem tudom a barátnődnek milyen lesz.
4-6 napig voltunk kórházban, a sorstársakkal.
Az első 2-3 nap a legrosszabb, mikor csövek lógnak ki az emberből, erőtlen, fáradt. Kb. 2 hét volt mire fizikailag jól lettem.
Köszönöm az eddigi válaszokat,örülök hogy olyanoktól hallom,akik már átélték és túl vannak rajta. Csak azt vettem ki bnőmtől,hogy fél az egésztől,nem is beszél róla stb. és így könnyebb megnyugtatnom őt(meg persze önmagam is),mert hát az orvos eléggé borulátó volt ezzel a "jobban lesz? - valószínű" szöveggel,de ezekszerint nem életveszélyes műtét vagy vmi.
Azt nem tudom h rosszindulatú-e vagy sem. Annyit mondott,hogy nem akarja h bárki is bemenjen hozzá,mert az orvos azt mondta nem lenne szerencsés. Ha valakinek van még tapasztalata szivesen olvasom és köszönöm az eddigi válaszokat is. Kicsit megnyugodtam.
Szerintem amennyit tudsz legyél vele, engem a férjem naponta 2x látogatott, jött magától, nem kértem :-)))
Én is féltem tőle, de hál istennek nem sok időm volt rá, a panaszaim napján már műtöttek is...
Ja és ezt nem értem mi az hogy nem lenne szerencsés, hogy bemenjetek hozzá?
Előző voltam..
Nekem mintát sem vettek, ki sem vették a cisztát, én is jogosan parázom. Jövő héten megyek dokihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!