A Toxikus Sokk Szindróma csak tampon használat után léphet fel vagy vannak más okok is amiatt ez a betegség előjöhet?
Bocsi hogyha kicsit értelmetlenül kérdeztem.
Szeretném kipróbálni a tampont de annyi szörnyű dolgot hallottam róla, hogy kezdek elrettenni a használatátol.
Vettem egy csomaggal de nem OB. Mikor léphet fel ez a betegség, mi okbol és ha csak egyszer használok tampont akkor is jelentkezhet? (mi okbol azt úgy értem, hogy túl sokat hagyom bennt stbstb..)..
csak tampon miatt léphet fel ez a betegség? Vagy van esetleg más oka is..
köszönöm a válaszokat előre is:)
Ugyan, nincs okod félni! 29 éve használok tampont (akkoriban ráadásul még korántsem voltak ilyen modernek a tamponok), mégsem volt soha bajom tőle.
Tartsd be a legalapvetőbb higiéniai szabályokat - semmi extra! - és biztosan nem leszel tőle beteg:
- tamponcsere előtt is alaposan moss kezet
- már kicsomagolt tampont egyetlen pillanatra sem teszünk le sehová
- földre esett tampont soha, semmilyen körülmények között nem használunk
- 6-8 óránál tovább lehetőleg ne tartsd bent, de a túl sűrű csere is rossz, mert a még száraz tampon kidörzsöli, felhorzsolja a hüvely falát.
Nagyjából ennyi. Ugye, nem is olyan bonyolult?
második vagyok
Ha kevés a vérzésed, akkor használhatsz minit. Amúgy is ajánlott mindig a vérzésed mennyiségéhez választani a megfelelő méretű tampont.
amm..inkább mégsem próbálom ki..csk ha nagyon muszály:)
köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!