Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet a pajzsmirigy...

Hogyan lehet a pajzsmirigy alulműködésből gyógyulni?

Figyelt kérdés
Már lassan két éve van pajzsmirigy alulműködésem, ami önmagában ugye nem hangzikolyan vészesen, de valamiért mostanában teljesen felborult az egész szervezetem. A hajam elkezdett tincsekben hullani, a bőröm száraz, és egyéb problémák merültek fel nálam (pl. 26-30 napos ciklus vagy váladékozás a mellből vagy akár szimplán hízás). Nagyjával kapcsolatban nem is gondoltam volna, hogy a pajzsmirigy miatt lehet és az a helyzet, hogy teljesen le vagyok döbbenve, hiszen a kezdeti TSH-m 8,45 volt, és 4 hónapja volt vérvételem és már "csak" 6,01 volt ez az érték. Úgy gondoltam, hogy akkor kezd minden szuper lenni, lassacskán beáll ez a hormonszint, elmúlnak a tünetek... Viszont kezd zavarni a felsorolt tünetek mindegyike. Nagyon szeretnék újra csinos lenni, nem szeretném, hogy hulljon a hajam (egyelőre úgy tűnik, hogy a Konopka sampon segit rajta) meg hát szimplán szeretnék egészséges lenni. Olvastam, hogy bizonyos magvak (pl. Tökmag) vagy halfélék és a vaspótlás pozitívan hat a pajzsmirigyre, így igyekszem minél többet vinni ezekből a szervezetembe. Viszont a kérdésem az lenne, hogy aki hasonló problémákkal küzd, mégis hogyan teszi azt? Szeretnék egyébként természetes úton gyógyulni ebből, mivel nem szeretnék gyógyszert szedni életem végéig, és olvastam több helyen is, hogy természetes úton is vannak kezelések, amelyek elvégzésével elkezdődik a hormon termelés és nem csak a pótlás van, mint a gyógyszereknél. Esetleg van olyan, aki próbált ilyen módon gyógyulni? Előre is köszönöm szépen a tippeket és a tanácsokat, tapasztalatokat!

2020. júl. 10. 23:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt az endokrinólógust le kell cserélni aki egy PM Alulmüködés mellett nem veszi észre, hogy a páciensének egekben van a prolaktinja. Az ilyet le kell cserélni, és elköszönni tőle.
2020. júl. 10. 23:58
 2/2 anonim válasza:
Gondolkodtál már azon, mi lehet a betegséged lelki oka?
2020. júl. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!