Hogyan jöhet vissza a menstruációm?
Figyelt kérdés
Habár hivatalosan nem lettem diagnosztizálva, egyértelműen az anorexia nervosa tüneteit produkáltam hónapokig. A fogyás és a nem megfelelő tapanyagbevitel következtében március óta nincsen havi vérzésem.
•Mit tehetek annak érdekében hogy visszaálljon a ciklusom?
•Tényleg el kell érni a 20 körüli testzsírszátalékot? (nekem jóval kevesebb)
•Ez lenne a szekunder amenorrhoea?
(A koplalast már abbahagytam, jelenleg napi 1000-1500 kcal között viszem be a táplálékot, próbálok minél egészségesebb és változatosabb ételeket fogyasztani)
16/l
2020. júl. 10. 23:28
11/12 anonim válasza:
Fuu én is anorexiás voltam. Vagy egy évig nem volt mensim. Doki írt fel valami gyógyszert, nem emlékszem rá, hogy mit, mert régen volt. Na akkor egyszer megjött aztán utána még sokáig nem. Aztan mikor elkezdtem magamtól enni, felhíztam normális sulyra egyből megjott magától.
12/12 anonim válasza:
16 évesen lettem anorexiás és 37 évesen voltam először normál súlyú. Gyerekem soha nem lett, mert nem volt erőm semmire, mindig elvetéltem és totál rendszertelen volt a menstrációm. Ne menj te is erre az útra, az anorexiások nem szépek, csak ezzel próbálják a gondjaikat megoldani.. Hidd el boldogabb leszel ha elkezdesz figyelni magadra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!