Mindenképpen menj el!!! Ha nincs semmi baj, legalább megnyugszol. De ha esetleg baj van, akkor jobb minél előbb kideríteni, mert csak a kezdeti stádiumban gyógyítható a rák, amikor még nem okoz panaszokat!!!
2010. aug. 2. 17:24
12/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Én szoktam írni a jókívánságokat, de páran belém kötöttek emiatt! Sőt valaki privát e-mailben is írt. De azért Neked is kívánok kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. aug. 2. 17:27
13/17 anonim válasza:
17:24-nek:
Nem igaz,a méhnyakrák nemcsak kezdeti stádiumban gyógyítható,amikor még nem okoz panaszokat.
Tapasztalatból mondom,mert nekem volt.És pont a panaszok miatt derült ki,volt panaszom bőven.Nagy eséllyel gyógyítható!
2010. aug. 2. 17:32
14/17 anonim válasza:
azért kötnek beléd mert nem értik sokan nem értik ha a másik kdeves,v jót kiván mert furák a mai világban ezek a dolgok h vki másnak jót kiván és nem rosszat,kedves kérdező mindig menj szűrésre az a legbiztosabb.
2010. aug. 2. 17:43
15/17 A kérdező kommentje:
oké, talán majd 3 hónap múlva ráveszem magam.. csak bosszant hogy 2 éve már voltam szűrésen és nem volt smemi értelme mert nem sikerült az ügyes dokinak.
Köszi a jókívánságot, én nem haragszom érte :D Neked is minden jót!
2010. aug. 2. 21:50
16/17 anonim válasza:
Kedves tegnapi 17:43-as Válaszoló! Én írtam a jókívánságokat és ezúton Neked is kívánok kiváló egészséget és minden elképzelhető jót! Köszönöm Neked és a Kedves Kérdezőnek a kedves szavakat!!!!
2010. aug. 3. 06:44
17/17 anonim válasza:
Ilyenkor nem az orvosnak nem sikerül jól kenetet venni, hanem a laborban,akik vizsgálják a kenetet,azok nem tudják értékelni.Van olyan,hogy értékelhetetlen minta. Meg kell ismételni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!