Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fontos hogy évente elmenjek...

Fontos hogy évente elmenjek méhnyakrák szűrésre?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, több éve van barátom és csak vele szeretkeztem és csak is vele fogok, tehát nem váltogatom a partnereket, fiatal vagyok.

Egyszer, amikor először irattam fel a fogamzásgátló bogyót, volt szűrés is, de aztűn azt mondta a doki hogy nem sikerült jól mintát venni.

Ezóta már nem is voltam orvosnál, a háziorvos felirja nekem a tablettát szerencsére.

AZ oltásról mit gondoltok? Méhnyakrák elleni oltás.

2010. aug. 2. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el!!! Ha nincs semmi baj, legalább megnyugszol. De ha esetleg baj van, akkor jobb minél előbb kideríteni, mert csak a kezdeti stádiumban gyógyítható a rák, amikor még nem okoz panaszokat!!!
2010. aug. 2. 17:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Én szoktam írni a jókívánságokat, de páran belém kötöttek emiatt! Sőt valaki privát e-mailben is írt. De azért Neked is kívánok kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. aug. 2. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:

17:24-nek:

Nem igaz,a méhnyakrák nemcsak kezdeti stádiumban gyógyítható,amikor még nem okoz panaszokat.

Tapasztalatból mondom,mert nekem volt.És pont a panaszok miatt derült ki,volt panaszom bőven.Nagy eséllyel gyógyítható!

2010. aug. 2. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
azért kötnek beléd mert nem értik sokan nem értik ha a másik kdeves,v jót kiván mert furák a mai világban ezek a dolgok h vki másnak jót kiván és nem rosszat,kedves kérdező mindig menj szűrésre az a legbiztosabb.
2010. aug. 2. 17:43
 15/17 A kérdező kommentje:

oké, talán majd 3 hónap múlva ráveszem magam.. csak bosszant hogy 2 éve már voltam szűrésen és nem volt smemi értelme mert nem sikerült az ügyes dokinak.

Köszi a jókívánságot, én nem haragszom érte :D Neked is minden jót!

2010. aug. 2. 21:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves tegnapi 17:43-as Válaszoló! Én írtam a jókívánságokat és ezúton Neked is kívánok kiváló egészséget és minden elképzelhető jót! Köszönöm Neked és a Kedves Kérdezőnek a kedves szavakat!!!!
2010. aug. 3. 06:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem az orvosnak nem sikerül jól kenetet venni, hanem a laborban,akik vizsgálják a kenetet,azok nem tudják értékelni.Van olyan,hogy értékelhetetlen minta. Meg kell ismételni.
2010. aug. 3. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!