Mit tegyek, ha saláta ott lent? Meg lehet műteni? Ha igen, mennyiért?
Nem okoskodást kértem.
De igenis undorító.
Plasztikai műtét, kisajak kisebbítés.
Árak fent vannak a magánklinikák oldalain. 250-300 ezer körül van.
De valóban nem undorító, hanem teljesen természetes. Nem látja senki, csak az, akivel annyira közeli kapcsolatba kerülsz. Akkor meg vagytok olyan bensőséges kapcsolatban, hogy nem az alakját fogja nézni. Szerintem egyébként a nők nagy részének ilyen, úgyhogy egy férfi se fog meglepődni rajta.
#2 én kérek elnézést hogy szerettem volna neked segíteni abban hogy lebeszéllek egy felesleges műtétről, de hogy segítsek is neked:
Szexeltél már egyáltalán? Megbántott valaki? Beszólt egy hülye pasi? Vagy honnan szedted ezt?
Én itt hallottam először arról, hogy van saláta puni. Szerencsére már felnőttként, úgyhogy ez nem befolyásolta a szexualitásomat.
Nem gondoltam soha ez valami más vagy nem normális. Mindig is normálisnak gondoltam és nem tudtam, hogy van külön neve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!