Mi a gond? Volt már neked hasonló?
Figyelt kérdés
Par hónapja erősen elkezdett zsíros írni a fej öröm,már szinte naponta kell hajat mosnom.
Az homlokom ugyanígy olajos,viszont a szám körül iszonyatosan száraz a bőröm,darabokban hullik.
A menstruaciom minden hónapban + egy hetet késik.
2020. júl. 10. 08:11
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve begyulladt pattanások nőttek az arcomon
2020. júl. 10. 08:15
2/7 anonim válasza:
Nem megfelelő sampont használsz, és rosszul és pont az ellentétes hatást éred el vele mint amit akarsz. A Te problémáddal sosem szabad mezei zsiros hajra való sampont használod, mert fokozod a faggyútermelést a fejbőrödön, ugyanakkor kiszárítod a hajad vele, ezért zsírosodik a fejed. Kaímélő sampon-t kell gyakori fejmosáshoz.
+PCOS+IR
*a szám körül iszonyatosan száraz a bőröm,darabokban hullik
Ez meg külön bőrgyógyászat, mert ilyenről még csak nem is hallottam.
4/7 anonim válasza:
1 + még bacteriális fertőzés, vagy nem megfelelő technikával való kitisztítás is okozhat ilyet.
5/7 A kérdező kommentje:
Korpasodas elleni sampon hasznalok(head and shoulders),ha nem ezt használnám ,akkor teljesen korpás És sebes lenne a fejborom
2020. júl. 10. 12:18
6/7 anonim válasza:
Nekem samponban egy ideig az vált be, hogy folyamatosan cseréltem őket havonta-kéthavonta. Ahogy a 2-es írta PCOS+IR. Nálam igazolódott, azóta Sebamedet, Alpecint váltom, és amióta kiderült nem igen volt korpás a hajam.
7/7 anonim válasza:
Nogyogyasz, huvelyi ultrahang, meg hormonvizsgalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!