Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló felíráskor...

Fogamzásgátló felíráskor megvizsgál a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Azért kezdenék el szedni mert nagyon problémás a bőröm. Első alkalommal már meg is fog vizsgálni? Vagy mire kell számítanom?

2020. júl. 9. 16:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csak,hogy valami pozitívat is írjak,én is szedtem A vitamin származékot,a májam értékeit jól tönkre is tette.Kivizsgáltattam,de azon túl,hogy kiderült hormonális eredetű,és sem PCOS sem semmi ilyesmi nem áll mögötte,sokat nem tudtak mondani.Az arcom meg olyan brutálisan gyulladt volt,hogy gyűlöltem tükörbe nézni.Diétát tartottam,minden kencét kipróbáltam,de aztán elfogyott a türelmem és felirattam fogamzásgátlót.3 hónap telt el,és a gyulladt hatalmas göbök teljesen eltűntek.Sőt,a megmaradó piros foltok is halványodtak.Én sem ajánlom,ha tini vagy a gyógyszert,de ha nincs kimutatható oka,és nem hoz egyik kezelés sem javulást,akkor szerintem megér egy próbát.Engem úgy nem vizsgált meg,mivel szűz vagyok,de vérvétel mindenképp kell hozzá. 22/l
2020. júl. 11. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!