Érzékenység lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tervezzük a babát a párommal, már van egy gyermekünk.
Észrevettem, hogy védekezés nélküli aktust követő napon / napokon darabos folyásom van. Nem viszket soha, nem ég, nem fáj, nem csíp, de minden együttlét után ilyen. Emlékszem, az első babatervezés ideje alatt is ez volt.
Tehát ha elélvez bennem a férjem, utána (általában másnap) mindig ezt tapasztalom. Ez a folyás aztán spontán elmúlik.
Mitől lehet ez? Mit tudnék tenni? Szex előtt és után mindig mosakszom.
(Nőgyógyásznál voltam nemrég, nincs semmilyen fertőzésem, tehát gondolom a páromnak sincs.)
Síkosítót nem használunk.
2020. júl. 8. 11:11
1/5 anonim válasza:
Már pedig gombád az tuti van.Mert ha egészséges lennél, akkor nem tapasztalnád ezt. Candidának jellegzetes tünete ez amit te írsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lehet, hogy csak az aktust követő napokon jön elő, illetve a doki nem látta?
2020. júl. 8. 11:25
3/5 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csak az ondó távozik belőled ?
4/5 anonim válasza:
Szerintem is csak a sperma lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, elképzelhető, hogy csak az. :)
Ha gomba lenne, azt kimutatta volna a kenetvétel. :)
2020. júl. 8. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!