Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elofordulhat olyan, hogy...

Elofordulhat olyan, hogy hirtelen magatol kitolodik a ciklusok hossza?

Figyelt kérdés

Eddig altalaban 25-27 naposak voltak a ciklusaim, elozo honapban 33 es most is mar a 30.napnal tartok, napok ota viszont ugy kelek fel, hogy most biztos megjon. Kb 2 hete elkezdett fajni ott lent, de kb 2 napja nem faj mar, csak sargas nyomokat hagyok a beteten (hasznaltam canesten kremet es 4 nap alatt elmult tole)

Ebben a honapban vegig vedekeztunk, soha nem szakadt ki az ovszer, ezért a tergesseget kb kizarnam. Masnak is megvaltozott a menstruációja az elmult par honapban?

2020. júl. 7. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Rengeteg tényező van, ami befolyásolhatja. Hormonális változások, fogamzásgátló szedése/abbahagyása, illetve a stressz. Az utóbbi hónapokban nekem is folyamatosan kitolódott, többször volt, hogy akár egy hetet is és többször nagyon megijedtem. Viszont ebben a hónapban meg előbb jött :D Én legfőképpen a stresszre tudnám visszavezetni a rendszertelenebb ciklust.
2020. júl. 7. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 30 éve menstruálok, 1 kezemen nem tudom megszámolni hányszor változott a ciklusaim hossza, intenzitása, és a kísérő tünetek.
2020. júl. 7. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!