Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Applikátoros tampon?

Applikátoros tampon?

Figyelt kérdés
Budapesten hol lehet kapni applikatoros o.b. tampont? Tudom, hogy már nem sok helyen kapható, de ha valaki tudna nagyon megköszönném.

2020. júl. 5. 02:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Tesco-ban még nem olyan rég láttam. Talán ott.
2020. júl. 5. 02:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ragaszkodsz az o.b-hez? Mondjuk én az o.b-től még nem találkoztam aplikátorossal, de szerintem a Tampax nagyon jó.
2020. júl. 5. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:

Elsőnek nagyon köszönöm, meg nézem akkor másik tescoba is, hátha.

2.dik. Nekem eddig csak az o.b. jött be. A tampaxot próbáltam, de nekem nem vált be. És mindenképp applikátorosat szeretnék.

Jöhetnek még válaszok, hátha valaki biztosra tud boltot.

2020. júl. 5. 17:11
 4/6 CANDYGIRL12 ***** válasza:
Dm vagy rossmann
2020. júl. 5. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Auchanben lehet kapni sajátmárkás, de nem olyan jó. DE! A jó hír, hogy a super méret pont akkora, mint az OB super. Így van a táskámban applikátor, amibe beletöltöm az OB-t, és szuper könnyű felhelyezni, meg higiénikusabb is. Az applikáort pedig elmosom, fertőtlenítem amint tudom.
2020. júl. 8. 03:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsónak külön köszönöm, ez így a lehető legjobb. Mar nem is keresek akkor o.b.-set.

2020. júl. 8. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!