Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Rendszertelen menstruációval küzdöm évek óta. (2 havonta jön meg szinte szabályosan) idén február 21-én jött meg utoljára ezután (az én rendszerem szerint) áprilisban kellett volna, viszont rengeteg stressz ért (koronavírus, vizsgaidőszak stb). Ezek miatt ennek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget, régebben tapasztaltam, hogy minél jobban aggódok annál rosszabb. Viszont júniusban (4 hónap után) már nagyon idegesített ezért múlthéten teszteltem egyet ami egy pillanat alatt negatív lett. Valaki járt már hasonlóan?

2020. júl. 1. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
El kellene menned nőgyógyászhoz, illetve kérni endokrinológushoz beutalót.
2020. júl. 1. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha gyereket akarsz, akkor mindenképpen menj orvoshoz, mert nem normális ami nálad van. Túl hosszú a ciklusidőd.
2020. júl. 1. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon nem oké... Hormonzavar okoz ilyet.
2020. júl. 1. 17:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam, hogy januárban voltam a nőgyógyásznál endokrinológust javasolt ő is, el is mentem gyorsan a pajzsmirigyem nem volt szép az UH-n (egyébként családon belül öröklődik a pajzsmirigybetegség), viszont a TSH érték jó lett, ezért csak jövőre kell menjek. A nőgyógyászomhoz azóta a vírus miatt nem tudtam elmenni próbáltam időpontot kérni, de valószínűleg szeptemberben lehet hozzá újra menni. A teszt is aggaszt, megyugtatás miatt néztem meg, de ennyi idő után már biztosan pozitív lenne ugye?
2020. júl. 1. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem NAGYON SÜRGŐSEN MENJ!!! Én sajnos csak anyukám halála (tavaly augusztus) óta veszem komolyabban a lehetséges petefészek rákot.

Azóta viszont legalább három havonta kénytelen voltam járni (koronavírus időszakot kivéve.) Egyelőre rákszűrés negatív, DE FOLYAMATOS GYULLADÁSOS TÜNETEKTŐL SZENVEDEK!!!

Áldom az eszemet, hogy mégis rávettem magam arra, hogy elmenjek, amikor baj van. Tegnap derült csak ki egyértelműen, hogy NEM KEZELTEK KI RENDESEN a gyulladásból (az idős orvos.) Mert kb. 3 hónap múlva visszajött minden.

Most már nyugodtabb vagyok kicsit: az új orvos, akihez elküldtek sok-sok évtizeddel fiatalabb ugyan (és kicsit türelmetlenebb is,) de a nagyon-nagyon idős orvos - akármennyire is tudta a dolgát - nem adott kiegészítő gyógyhatású terméket.

Mégiscsak megbízhatóbb az az orvos, aki talán ugyan élettapasztalat híján lehet (lehet, még 30 éves sincs) - de szakmailag talán jobban képben van a mostani készítményeket illetően....

2020. júl. 18. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Szegény anyukám LÁTVÁNYOSAN SZENVEDTE MEG azt a szörnyű petefészek rákot - két és fél éven át lett egyre betegebb ÉS ÜVÖLTÖZÖTT A NAGY FÁJDALMAKTÓL!!!

Hát én nagyon nem szeretném így végezni... végigkísértem majdnem a halála pillanatáig - csak már nem bírtam az utolsó napokban ránézni sem, annyira idegölő volt az egész.

Majdnem otthon halt meg, mert NEM IS AKARTÁK BEVINNI A MENTŐK - még mindig néha visszajárnak azok a szörnyű idők az emlékeimben. Jobb, ha nem is részletezem az eseményeket egyáltalán.

2020. júl. 18. 23:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves ötös! Nagyon sajnálom, részvétem anyukád miatt! Annak pedig örülök, hogy neked megoldódni látszik a probléma!
2020. júl. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!