Mi lehet a probléma?
Szerintem NAGYON SÜRGŐSEN MENJ!!! Én sajnos csak anyukám halála (tavaly augusztus) óta veszem komolyabban a lehetséges petefészek rákot.
Azóta viszont legalább három havonta kénytelen voltam járni (koronavírus időszakot kivéve.) Egyelőre rákszűrés negatív, DE FOLYAMATOS GYULLADÁSOS TÜNETEKTŐL SZENVEDEK!!!
Áldom az eszemet, hogy mégis rávettem magam arra, hogy elmenjek, amikor baj van. Tegnap derült csak ki egyértelműen, hogy NEM KEZELTEK KI RENDESEN a gyulladásból (az idős orvos.) Mert kb. 3 hónap múlva visszajött minden.
Most már nyugodtabb vagyok kicsit: az új orvos, akihez elküldtek sok-sok évtizeddel fiatalabb ugyan (és kicsit türelmetlenebb is,) de a nagyon-nagyon idős orvos - akármennyire is tudta a dolgát - nem adott kiegészítő gyógyhatású terméket.
Mégiscsak megbízhatóbb az az orvos, aki talán ugyan élettapasztalat híján lehet (lehet, még 30 éves sincs) - de szakmailag talán jobban képben van a mostani készítményeket illetően....
Szegény anyukám LÁTVÁNYOSAN SZENVEDTE MEG azt a szörnyű petefészek rákot - két és fél éven át lett egyre betegebb ÉS ÜVÖLTÖZÖTT A NAGY FÁJDALMAKTÓL!!!
Hát én nagyon nem szeretném így végezni... végigkísértem majdnem a halála pillanatáig - csak már nem bírtam az utolsó napokban ránézni sem, annyira idegölő volt az egész.
Majdnem otthon halt meg, mert NEM IS AKARTÁK BEVINNI A MENTŐK - még mindig néha visszajárnak azok a szörnyű idők az emlékeimben. Jobb, ha nem is részletezem az eseményeket egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!