Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi betétet használtok...

Mennyi betétet használtok összesen egy mensi alatt? Milyen fajtát (márka, méret?)

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#9 Már így is túl sok a veszélyes hulladék a Földön.Miért kell naponta 10-15 betétet elhasználnod?Nekem erős a vérzésem úgyhogy nagy nedszívó képpeségű betéteket használok.Ebből is naponta csak 2 darabot+tampont.(Nem bántásból csak mondom)
2020. aug. 26. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia Cica286! 9-es vagyok. Amióta megjött nekem mindig elég erős volt, persze értem, neked is. Igazából sokszor félelemből/óvatosságból; szinte minden olyan helyzetben ha tudom hogy 45 percig nem tuti hogy lesz mellékhelyiség akkor nem hagyom ki sosem (elmegyek otthonról, visszaindulok, utcára lépek szünet stb). No meg a fertőzés veszély kockázata... A betét veszélyes hulladék ?
2020. aug. 26. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Én amikor csak betétet használok akkor inkább többet cserét raktam be a táskába,tiszta bugyival együtt.Így kevesebbet használom.Számomra ezzel csak az volt a gond hogy az erős vérzésem miatt egy szempillantás alatt átázott a betét.A betét veszélyes hulladék mert műanyagból van ami nehezen bomlik le,vérrel meg végképp.És ezért sajnos nagyon sokat árt a Földnek.
2020. aug. 26. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:

always sensitive super plus

rózsaszín csomagolású

2020. szept. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!