Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellbimbó piercing begyulladt?

Mellbimbó piercing begyulladt?

Figyelt kérdés

1 hónapja csináltattam mellbimbó piercinget, a jobb mellembe amikor szúrták nem fájt, a bal az egy kicsit húzós volt, 2 hete már gyógyultnak éreztem, nem fájt egy kicsit sem, ezért kicseréltem karikára, majd amikor bent volt mindkettő rájöttem, hogy nem megfelelő a méret ezért visszacseréltem a régire, megfelelő fertőtlenítés mellett. Kentem tetran kenőccsel és fújtam octenisept-tel 1 héttel ezelőttig, mert úgy voltam vele, hogy meggyógyult. 2 napja viszont iszonyúan fáj a jobb, pedig ugye az volt az amelyik amikor készült majdnemhogy meg sem éreztem. Be is van dagadva és piros is. Lehet, hogy van ennek valami köze a menstruációmhoz(tegnap jött meg)? Ha igen mit csináljak, hogy elmúljon? Kezdjem el kenni megint?

21/L

2020. jún. 30. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Kezeld ugyan ugy mint amikor friss volt

A tetran es az octenisept jo ra

2020. jún. 30. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, fertőtlenítsd tovább octenisepttel, és adj neki időt. Ne vedd ki a piercinget, mert az segít a váladékokat kivezetni a sebből. Ha nem múlik el 7-10 napon belül, vagy rosszabb lesz, akkor pedig irány az orvos. Amúgy ezek a piercingek trükkösek, nagyon hamar gyógyultnak érzi az ember, de a teljes gyógyuláshoz legalább fél év kell. Addig nem annyira szerencsés kicserélni az ékszert, max akkor, ha nem jó méretű, vagy kiderül, hogy érzékeny vagy arra a fémre. Amit leírtál, az alapján valószínű, hogy tényleg begyulladt, de mostmár legalább megtapasztaltad, hogy mennyire érzékeny ez a pc a te esetedben :)
2020. júl. 1. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Azóta kb. Másfélszeresére nőtt a mellbimbóm, és még mindig gennyedzik :/ megvárom a menstruációm végét ha addig nem múlik falra mászok :/
2020. júl. 2. 10:05
 4/8 anonim válasza:

Remélem, hogy azóta rendbejött.

Ha viszont nem, keresd meg a piercert, aki csinálta, kérd meg, hogy nézzen rá. Nincs benne semmi ciki, te is jobban jársz:/

2020. júl. 12. 01:55
 5/8 A kérdező kommentje:
A teafaolaj vált be :D 5 nap alatt elmúlt tőle teljesen :D
2020. júl. 13. 09:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Ugyanigy jargam, sima teafalolajat kentel ra?

En mar meghulyulok ugy faj, aludni se tudok tole...

2021. jan. 14. 13:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen. Sima teafaolajat :)
2021. jan. 14. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szepen koszonom <3
2021. jan. 15. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!