Mellbimbó piercing begyulladt?
1 hónapja csináltattam mellbimbó piercinget, a jobb mellembe amikor szúrták nem fájt, a bal az egy kicsit húzós volt, 2 hete már gyógyultnak éreztem, nem fájt egy kicsit sem, ezért kicseréltem karikára, majd amikor bent volt mindkettő rájöttem, hogy nem megfelelő a méret ezért visszacseréltem a régire, megfelelő fertőtlenítés mellett. Kentem tetran kenőccsel és fújtam octenisept-tel 1 héttel ezelőttig, mert úgy voltam vele, hogy meggyógyult. 2 napja viszont iszonyúan fáj a jobb, pedig ugye az volt az amelyik amikor készült majdnemhogy meg sem éreztem. Be is van dagadva és piros is. Lehet, hogy van ennek valami köze a menstruációmhoz(tegnap jött meg)? Ha igen mit csináljak, hogy elmúljon? Kezdjem el kenni megint?
21/L
Kezeld ugyan ugy mint amikor friss volt
A tetran es az octenisept jo ra
Remélem, hogy azóta rendbejött.
Ha viszont nem, keresd meg a piercert, aki csinálta, kérd meg, hogy nézzen rá. Nincs benne semmi ciki, te is jobban jársz:/
Ugyanigy jargam, sima teafalolajat kentel ra?
En mar meghulyulok ugy faj, aludni se tudok tole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!