Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fájdalmas menstruációs...

Nagyon fájdalmas menstruációs görcsökre mit szokott adni a nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Hamarosan megyek először, és félek.
2020. jún. 27. 13:07
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Fogamzásgátlót szoktak általában
2020. jún. 27. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Aztán jó eséllyel UH vizsgálatra küld és megnezik hogy van e cisztád mert attól is fájhat
2020. jún. 27. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne váltsd ki a fogamzásgátlót szerintem akkor se, ha azt ajánl. Többet árt mint használ, az nem menstruáció lesz, hanem megvonásos vérzés. Én használtam azt is, meg gyűrűt is. Enyhébb lett a fájdalom tényleg, de ha nem élsz nemi életet, nem érdemes ezzel mérgezi magad.

Vannak vízben feloldható erős fájdalomcsillapítók, azok is szoktak használni. Inkább az után kérdezz. Gondolom az összes nap alatt nem fáj nagyon, így jobb ha csak pár nap veszel be fájdalomcsillapított, mint folyamat szedni valamit, amire nincs szükséged.

2020. jún. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!