Ideálisak ezek az arányok egy női testen?
Figyelt kérdés
161cm magas, 95cm mell, 63cm derék, 91cm csípő, és 46kg. 20L2020. jún. 23. 09:50
1/6 anonim válasza:
Nehéz így elképzelni, látni kellene
2/6 anonim válasza:
Igen,viszont pár kilót hízhatnál.
3/6 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ideális arány. Homokóra alkatod van, amihez sovány vagy, sokan irigyelnének. Nézz bele a tükörbe, te látod, hogy milyen, ha nem tetszik, változtass, kezdj el sportolni.
4/6 anonim válasza:
Homokora alakod van, szerintem csinos lehetsz, de ezt látni kéne. Viszont a 161 centihez kicsit kevés a 46 kg.
5/6 anonim válasza:
Kizàrt hogy 96cm mellhez és a többihez 46kg legyen. Túl nagyok a centik a kilohoz kepest
6/6 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van olyan homokóra sokan irigyelnek érte. A magasságaidhoz képest kicsit kevés a súlyod mert 161cm-hez 51kg a megfelelő súly de ez a hivatalos orvosi verzió ne foglalkozz vele én csak azért írtam le mert sokan írták, hogy hízzál. Nem kell én is vékony voltam most meg telt karcsú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!