Klion d 100 kúptól késhet a menstruáció?
Figyelt kérdés
Mindig megjön 27-29. napban.
Ma 32.ben vagyok és sehol semmi. De már tiszta ideg vagyok. Vettem terhes tesztet de negatív, meg esély sem nagyon van a terhességre.
Bekavarhatott a kúp?
Egész hétvégén görcsöltem, szédültem, de nem jön meg. Már nagyon nagyon ideges vagyok
2020. jún. 23. 07:48
1/3 anonim válasza:
Ne idegeskedj, lehet azért késik.
Nem hinném hogy a kúptól késik amúgy.
2/3 anonim válasza:
Nem, amire kaptad, attól esetleg igen. Teljesen felesleges 3 napos késésnél idegeskedned, negatív teszttel.
3/3 A kérdező kommentje:
Hüvelygyulladást állapított meg a nőgyógyász már régebben, kaptam gyógyszert, nem használt mindig pontosan jött ettől függetlenül, most a kúpot ahogy elhasználtam van ez. Próbálok nyugodt maradni, ittam cickafark teát a mellem is fáj nagyon pedig nem szokott. Tavaly januárban szültem akkor pár hónap volt hogy 32-33. napban ban jött meg, de most újra megzavarodott úgy látszik.
2020. jún. 23. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!