Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet hogy ilyen jön?

Mitől lehet hogy ilyen jön?

Figyelt kérdés
Pár napja elkezdtem észrevenni, hogy mikor pisilek akkor ilyen sötét barna, már szinte olyan mintha mensi lenne, ilyen kis váladék jön mikor kitörlöm, illetve a bugyimon is van. Nem tudom miért, hiszen a mensim már elmúlt a hónap elején. Ez mitől lehet?

2020. jún. 20. 17:14
 1/2 anonim válasza:
100%
A havi vérzés előtt, illetve után tapasztalható barnás hüvelyi folyás teljesen normális jelenség, nem kell aggódni miatta. Bár úgy tűnik, hogy megelőzi vagy követi a vérzést, valójában a része annak, csak olyan minimális mennyiségű, hogy a hüvelyflóra savas kémhatása barnára színezi.
2020. jún. 20. 17:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már aggódtam. Nekem ilyen még soha nem volt, átlátszó, esetleg fehér nedv szerű valami szokott lenni néha az miatt nem aggódok, de ilyen vérbarna még soha nem volt.
2020. jún. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!