Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Euthyrox (75) tabletta szedése...

Euthyrox (75) tabletta szedése és a menstruációs ciklus között van összefüggés?

Figyelt kérdés

Hypothireosisra pm alulműködésre szedem ezt a gyógyszert egy hónapja. Babát terveztünk eddig is, ezért is kaptam, mert kiderült valószínű ez a probléma okozta a vetéléseimet.

Azt vettem észre ebbe a hónapba, hogy már a 20-ik napon vagyok és nem volt peteérésem. Sem a hőm, sem az LH teszt alapján nem volt. A hasam kissé fáj.

Én nagyon pozitív voltam a gyogyszerrel kapcsolatban, de most megrémültem. Lehetséges hogy az euthyrox bekavar? Abban reménykedtem mostmár helyre hoz, és rendben lesz minden. El vagyok keseredve.

Tapasztalt már ilyet közületek valaki???

Előre is köszönöm ha válaszoltok!

2008. nov. 24. 22:38
 1/2 anonim válasza:

Szio!

Szerintem van köze a kettönek egymáshoz.Én 2000 otta szedem az euthyrox 75-t.November elején és végén is megjött egyszer.Most meg nem akar megjöni.Megilyedtem,hogy lehet,hogy terhes vagyok csináltam tesztett de negativat mutat.Jövö héten megyek nögyógyászhoz és ki kérdezem alaposan és meg írom neked is.Szomorú lenne nagyon ha kiderülne,hogy ez miatt nem lehet.

2009. jan. 27. 14:29
 2/2 anonim válasza:

Elég régi a kérdés, de próbálok írni, hátha kapok választ... :) kérlek segítsetek!

én is euthyroxot szedek, naponta váltogatva 70-est és 50-est. késik a menzeszem akár egy- másfél hónapot is. tényleg lehet az euthyrox hatása?

veletek mi lett a helyzet így 5 év távlatából? :O

elmegyek nőgyógyászhoz, mert már ijedtségemben a petefészek cisztát is diagnosztizálom a végén magamon :SSSS

2013. júl. 21. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!