Hogyan oldjam meg a menstruálást?
7es
Ahogy az is divat ma,hogy minden gyógyszer ördögtől való.. a mai modern fogamzásgálók,kivizsgálás után,jól beállítva nem okoz semmilyen kárt. Én is szedtem majd'15 évig, aztán amikor akartam egyből teherbe estem. Anya is,pedig ő még a régebbi fajtát szedte. Valakinek csak ez segít,az sem biztos,hogy örökké kell szednie. Én is azért kezdtem el anno,mert havonta 2x jött meg, vagy 3 hétig véreztem folyamatosan... a tabletta szépen beállította, semmi panaszt nem okozott soha. Mikor abbahagytam, tűpontos maradt a ciklusom, és semmi problémám nem volt vele többé.
11-es, orvos vagy, hogy ezt ennyire biztosan mered állítani?
így kijelenti, hogy nem okoz kárt, nem csak meggondolatlan, de orbitális baromság is, már bocsánat.
Nem vagyok fogamzásgátló ellenes, én is szedem évek óta ès én is osztom azt a véleményt, hogy ezek már nem azok a folgamzasgatlok amik anyáink idejében voltak, megfelelő kontroll és odafigyelés melett egy jól kiválasztott gyógyszer szedése biztonságos
de!
A kérdez már csak abból kiindulva, hogy mennyire nincs tisztában alapvető biológiai dolgokkal (ez egyébként nem sertés, pozitív, hogy mer kérdezni idegenektől, ha már az édesanyja nem tájékoztatta kellően) valószínűleg meg gyerek, akinek szerintem nem egészségügyi problémája van, szimplán nem tudja rendeltetésszerűen használni a betétet, illetve a tamponrol sem tud többet mint a filmekben látott.
Ezeket összegezve, egy életkorának megfelelő tampon (ma már van tini változat is) lenne neki a megoldás, vagy a betét helyes használatának az elsajátítása, esetleg a 2 módszer ötvözése.
Pedig nőgyógyászhoz mindenképpen érdemes elmenned. Nem a kérdésed miatt, hanem azért, mert felnőttként jó, ha rendszeresen ellenőrzi, hogy minden rendben van-e. Ne csak akkor menj el, ha már tényleg muszáj, jobb megelőzni a bajt.
Miért kizárt, hogy elmenj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!