Placebo tabletta előtti vérzés?
Figyelt kérdés
Roxanelle fogamzásgátlót szedek. Ma venném be az első placebo tablettám (ezután általában szombaton szokott jelentkezni a vérzés), de ma reggel már jelentkezett a ciklusom. Ez normális szerintetek?
2 hete volt egy olyan eset, hogy véletlenül felcseréltem 2 tablettát (pénteken a szombatit, szombaton a péntekit vettem be), nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet, mert ugyanolyan színű, gondoltam egyforma hatóanyagot tartalmaz. Lehet, hogy azzal mégis rosszat tettem?
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 18. 08:15
1/2 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném, hogy pár hete elkezdtem diétázni. A megváltozott étkezésem okozhat ilyet szerintetek?
2020. jún. 18. 08:28
2/2 anonim válasza:
Nem tettél rosszat a cserével.
Ebben a hónapban amugy nekem is meg a tabi utolsó szemenel volt mar kis verzes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!