Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan reagáltok amikor...

Hogyan reagáltok amikor reggel felkeléskor megindul a sok felgyülemlett vér kifelé?

Figyelt kérdés
Mi a reakciótok? Rohantok azonnal a mosdóba? Vagy hagyjátok mintha semmi nem lenne? Mennyire szokott zavaró lenni? Ki hogy éli meg?

2020. jún. 16. 19:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én egyből zuhanyozni szoktam menni.
2020. jún. 20. 23:38
 12/13 anonim válasza:
Nekem este nem szokott szivárogni csak miután felkelek kezd folyni ,de azt nem érzem.
2020. jún. 23. 09:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Eleinte én rohantam egyből, de sose értem időbe a mosdóba, igy menet közben zúdult ki a cuccos, egyszerre nagyon sok, még a betét sem tudta megtartani rendesen, és a többlet szépen kicsöpögött oldalt, illetve ahogy szedtem le a bugyiról a tetejéről is csöpögött a wc-be. Néhányszor volt benne részem.

A másik véglet meg az volt, h szintén siettem ki a mosdóba, még mielőtt elöntene a vér, persze akkor sem értem oda, viszont két részletben jött az "áldás" fele a betétre, a másik fele meg a wc-be. Na az sem volt túl szép látvány, se jó érzés, olyan volt, mintha vért pisiltem volna, ráadásul a fél budit beterítették a kisebb-nagyobb vérfoltok. Na akkor döntöttem el, h ennek így semmi értelme,azért kár kipattanni az ágyból, és a mosdóba rohanni, h mindent összevérezzek...

Azóta már úgy kezelem a szitut,h felébredek, forgolódok egy picit, aztán amikor először érzem, h elönt odalent a forróság szép lassan felülök jó szorosan a betétre, addig kb meg sem mozdulok, míg azt nem érzem, h ennyi volt, nem jön már több. Ekkor rágyújtok egy cigire, amíg várom, h beszívja a betét a trutyit, és csak utána, szép kényelmesen megyek ki a mosdóba,utána meg letusolni. Így sokkal nyugisabban indul a napom, mint annó, mikor azonnal rohantam a mosdóba. Hiszen így is úgy is elönt a vér, akkor minek stresszeljem magam, szép nyugodtan megvárom amíg minden bennem lévő vér ki nem folyik a betétre, illetve amíg a betét föl nem szívja rendesen, ami akár pár percig is eltarthat, viszont így minden ott van egy helyen, nem kell magam után összetakarítani, csak a betétet kidobni, és már kezdődhet is a nap...

2020. júl. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!