Beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
Átlátszó folyás, alhasi görcs és vérzés lehet beágyazódás jele vagy inkább hormonális probléma? Fogamzásgátlót soha nem szedtem.
Jövőhéten megyek a nőgyógyászomhoz.
2020. jún. 10. 15:20
1/9 anonim válasza:
Mennyire vérzel, hol jársz a ciklusodban?
Az ovuláció járhat pecsételéssel, petefészek fájdalommal, a beágyazódás nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Most a 17. napon járok. Pecsételés. Általában 34-38. napra szokott megjönni de volt már 41. napra is. Tavaly azt mondta a nőgyógyászom, hogy enyhe PCOS van mindkét oldalon.
2020. jún. 10. 17:01
3/9 A kérdező kommentje:
Most már a folyás véres de nem olyan, mint a menstruációs vér, gyengébb, világosabb.
2020. jún. 10. 17:26
4/9 anonim válasza:
Ha babát terveztek, akkor szerintem most kellene próbálkozni.
5/9 anonim válasza:
Ha már beágyazódik, akkor az azt jelenti, hogy kb 1 héttel ezelőtt kellett együtt lennetek, amikor megtermékenyült, de akkor még nagyon a ciklus elején voltál, ha ilyen hosszúak a ciklusok. Egyébként a pici vérzés, vagy szurkálás lehet jele a beágyazódásnak.
6/9 A kérdező kommentje:
Voltunk együtt Május 29.én nem védekeztünk. Szeretnék a babát.
Olyan nagyon erős szurkálást érzek a jobb petefészkemben.
2020. jún. 10. 21:37
7/9 A kérdező kommentje:
Amikor peteérésem van az teljesen más, mert olyankor annyira fáj, hogy a pisilés is fáj és nem tudok ki egyenesedni. Viszont ilyen még nem volt, amit most érzek.
2020. jún. 10. 21:38
8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este megijedtem, mert picit erősebb volt ez a pecsételő vérzés és picit több. Ma reggelre semmi. Nem tudom mi lehet ez.
2020. jún. 11. 09:06
9/9 A kérdező kommentje:
Most már barnás.
2020. jún. 11. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!