Már nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szóval már 2.dik letételem volt. Először csak inekciót adtak nekem, de nem kapartak. Most másodszor anyaméhemet kikaparták. Anyira rossz. Azt mondták a terhességi hormonok csökkenek, ez alatt mit értjek? Már nem lehetek terhes ? Segitsetek kérlek ..anyira szeretnénk már a párommal egy kisbabát! Másnak megadatik az öröm de elvetetik, mi pedig nagyon szeretnénk de elmegy mindig. Sajnos. Elfelejtettem oda írni hogy másodikkal nagyon rizikós voltam.2020. jún. 10. 12:46
2/8 anonim válasza:
Jaaaj nagyon sajnálom! :(
Küzdjetek még! Kitartást!
Tudom ajánlani a Várva Várt alapítványt, ők nagyon sokat tudnak segíteni! Írsz, hívod őket, máris felveszik veled a kapcsolatot és végig támogatnak mindenben. Ha tényleg nem jöhet már össze a baba, akkor pedig az örökbefogadásban ők a legjobbak! :)
4/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! :(
Fel a fejjel én szorítok nektek, hogy összejöjjön a baba.
5/8 A kérdező kommentje:
Első. A letétel az, hogy elment tőlem mind 2 baba.
Második. Köszönöm szépen ,de nem szeretnék örökbe fogadni. Saját kell nekünk <3
Harmadik. Ő 23 én 19.
Negyedik. Köszönjük, reméljük összejön még.
2020. jún. 10. 13:44
6/8 anonim válasza:
Sajnálom, nem.tudtam.
Sikerülni fog ne add fel
7/8 anonim válasza:
19 évesen még bőven van időtök, sajnálom, ami történt. A HCG csökkent, ez semmit nem jelent. Vizsgáltasd ki magad.
8/8 anonim válasza:
Pozitívan kell hozzáállni és meglátod jó lesz minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!