Mennyi keses mondhato meg normalisnak?
Figyelt kérdés
Napok ota kesik a menstruaciom es minden nap azt hiszem, hogy azon a napon fog megjonni. Probaltam hosszas furdozessel, mozgassal, masztizassal is "elohivni".. Masztizas utan ugyanolyan fajdalmat erzek, mint elso nap a mensinel, csak nem olyan eros ez a fajdalom. Olvastam tobb oldalon is, hogy a karanten es a menstruáció kozott van osszefugges, de valamiert nem tudom elhinni (azt irjak, hogy ha valaki stresszes es bizonytalan, akkor a szervezete nem termel elegendo kortizolt es kepes "szuneteltetni" termekenyseget). Meg nem tartok a csaladalapitasnal, lehet, hogy ezert nem hiszek ebben.
Elozo honapban pont azon a napon jott meg, amire szamitottam, ilyen hosszu ciklusom meg sosem volt. 22L
2020. jún. 7. 22:17
11/11 A kérdező kommentje:
Azert emeltem ki a kerdest, mert megint kesik mar egy par napja... Elozo menzesz ota eltem nemi életet, de soha nem szakadt ki az ovszer. Jelenleg a 31.napon tartok, elozo honapban pont egy het keses utan megjott. Elkepzelheto, hogy most mar ilyen hosszu ciklusaim lesznek? Szerintetek ha megjon rendesen, de kesobb minden hónapban, hany ciklus utan menjek orvoshoz? O ezzel mit tudna kezdeni?
2020. júl. 8. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!