Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1,5 éve szedem a fogamzásgátló...

1,5 éve szedem a fogamzásgátlót. Most nem hagytam ki egy hetet hanem szedtem tovabb mert rosszkor jott volna meg. De most miert van neha barna folyasom?

Figyelt kérdés

Mar masfel eve szedem szinte rendszeresen volt mar, hogy kifelejtettem de 24oran belul potoltam. Majdnem mindig ugyanabban az idoben szedem be.

Nem ez volt az elso eset, hogy kihagytam a szunetet viszont most neha barna folyas jelentkezik amit nem tudok mire velni ez mitol lehet? Volt mar valakinek hasonlo helyzet?

2020. jún. 7. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát ha rendszert csinálsz abból - "nem ez volt az első eset"- , hogy nem tartod be a szabályos szedést, ne csodálkozz azon, hogy felborul a hormon-háztartásod és összevissza vérezgetsz

mi az, hogy rosszkor jött volna meg? egyfelől mindig "rosszkor" jön meg - ki szeret menstruálni? -, másfelől éppen hogy jókor jön meg, pont akkor, ahogyan azt a gyógyszer szabályozza

2020. jún. 7. 09:28
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha mostmár nem csinálok ilyet visszafog állni? Nagyon félek nehogy ez miatt meddő legyek vagy valami....
2020. jún. 7. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
meddő ettől még nem leszel, de szedd eztán rendszeresen. valószínűleg visszaáll. nekem a fogmosó poharamban volt - már nem szedem - a tabletta, este fogmosáskor bekaptam az aktuális szemet, szinte sose felejtődött így el.
2020. jún. 7. 14:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod :)
2020. jún. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!