16 éves szűz lány használhat menstruációs kelyhet vagy a normálnál nagyobb tampont?
Figyelt kérdés
2020. jún. 5. 09:58
A kérdező szavazást indított:
Használhat kelyhet.
Nem használhat kelyhet és normálnál nagyobb tampont
Használhat kelyhet és a normálnál nagyobb tampont.
42 szavazat
1/5 anonim válasza:
Megpróbálni nyugodtan megpróbálhatod ha fáj vagy kényelmetlen akkor úgy sem fofod utána használni.
2/5 anonim válasza:
17 évesen kezdtem el használni kelyhet.
Először szerintem a tamponnal gyakorolj ahhoz szokj hozzá utána jöhet a kehely is.
3/5 anonim válasza:
Tampon méretet a a vérzés szerint érdemes használni, így igen, lehet szupert is.
Kehely trükkösebb kérdés. Használják szüzek is, de elnézve a sajátomat, szüzen ha fel is birtam volna helyezni, nem mindig tudtam volna kiszedni. Ha kelyhen gondolkodnál, nagyon nézz utána, mert persze vannak olyanok, amiket direkt szüzeknek ajánlanak, kicsik, de épp ez a baj, mert ha magas a méhszájad, azt nagyon nehéz lenne kiszedni.
4/5 anonim válasza:
Azt mondjak, hogy lehet hasznalni ezeket barmikor. De en pl meg egy mini tampont se tudtam feltenni szuzen. Szerintem ez mindenkinel mas.
5/5 anonim válasza:
12 éves korom óta kelyhet használok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!