Lehet hogy terhes vagyok? (Bővebben lent)
Remélem hogy csak unatkozol és azért találsz ki ilyen kérdéseket.
Egyébként meg ha figyeltél volna bioszon akkor tudnád hogy teljesen lehetetlen az, amit most kitaláltál. 😒
Lehetetlen hogy terhes legyél ha nem volt fiú és sperma érintve az ügyben, eleve attól se lehetnél terhes ha a fiú csak ráverné kívülről a nemi szervedre. Mások hónapokig próbálkoznak te meg terhes lettél egy ceruzától gratulálok eredeti ötlet. Mit gondolsz milyen gyerek lesz ebból félig ember félig ceruza?
13 nem kitalált és figyelek bioszon nyugi és azt is tudom hogy lehetetlen amit "kitaláltam"
Mindent tudok hogy hogy lehetek terhes meg minden, egyszerűen csak beijedtem mert fiatal vagyok és egyáltalán nem szeretnék gyereket. És nem vagyok kisgyerek hogy azt higgyem hogy félig ember félig ceruza lesz.
Házi terheségi teszt
tehát a reggeli első vizeletet fel kell fogni egy tiszta pohárba, majd egy másik tiszta pohárba egy kevés fogkrémet kell tenni. A fanatikusok szerint fontos, hogy a fogkrémes pohár fehér legyen, különben nem tudod megállapítani, hogy kismama vagy-e.
A fogkrémhez azt egy kevés vizeletet és keverd jól össze. Majd hagyd állni. 3-5 perc múlva ha habzani kezd vagy kékes árnyalatúvá válik, akkor kisbabát vársz.
Tény, hogy ez a módszer is csak a mensi időpontjának közelében hatásos, hiszen a vizeletben akkor jelenik meg kellő mennyiségű HCG terhesség esetén
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!