Felírattam fogamzàsgàtlót, lassan el kell kezdenem szedni, és most félek elkezdeni. Mit csinàljak?
Figyelt kérdés
Ugy gondoltam szedni akarom, de ram jott a para h megse, illetve h mi lesz ha mellette terhes leszek.2020. jún. 4. 01:13
3/16 A kérdező kommentje:
Felnott vagyok, mar szedtem evekig 1x, most azert vacilalok mert kicsit felek a mellekhatasoktol. Kerdes az h elkezdjem e vagy inkabb megsem
2020. jún. 4. 01:25
4/16 anonim válasza:
Hogyne kezdenéd, ha egyszer nem akarsz terhes lenni, nem is értem! Menjél pszichológushoz, mert irreálisan szorongsz!
6/16 anonim válasza:
Ha nem akarsz terhes lenni, RENDSZERESEN szeded. Vagy imádkozol, hogy a srác tényleg húzzon gumit, és ne csak mondja. Vagy nem szexelsz.
7/16 anonim válasza:
Teljesen megértelek, én is paráznék. Szerintem inkább ne szedd, ha ennyire félsz a mellékhatásoktól. Inkább maradj a guminál.
Én is szedtem évekig, ma már nincs az az isten, aki rávegyen, hogy egyet is bevegyek.
Ez nem irreális szorongás - gondolom ezt valami nagyon hozzáértő sokat tapasztalt férfiállat írhatta - mind tudjuk vagy tapasztaltuk, hogy mennyire tudja tönkrevágni a testünket, a szervezetünket, a hormonjainkat akár egy életre. Az értelmes férfi ezt felfogja és fel tudja húzni azt a kicseszett gumit, aki meg nem, az vegyen magának egy kecskét.
8/16 anonim válasza:
Amikor először szedted, akkor nem féltél, hogy terhes lehetsz/ a mellékhatásoktól?
9/16 anonim válasza:
Mikor először szedted, terhes lettél? Hanem, akkor most mitől félsz? Szedd rendesen és kész!
Ha felnőtt vagy, akkor döntsd el végre, hogy mit akarsz, és ne itt hisztizz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!