Inkontinencia kérdés... Már teljesen el vagyok keseredve!?
Intimtorna, és a műtét kapcsán több orvost is megkérdeznék.
Lézeres intimkezeles esetleg?
Írd be, hogy intimtorna a keresőbe és lehet van hozzád közel szakember is aki segít elsajátítani, de biztos, hogy youtube-on is rengeteg videó van. Ajánlani nem tudok, de kommentek/nézettség alapján lehet szelektálni. Bár én úgy tudom az intimtorna olyan esetekben segít a leginkább amikor valamilyen hatásra, pl. nevetés közben kicsurran. A te panaszaid súlyosabbnak tűnnek.
Szerintem menj vissza az orvoshoz vagy keress egy másikat. Műtéti úton hálóval már nagyon jól stabilizálni tudják a hólyagot.
Kriston intimtorna de csak tanfolyammal, könyvből nem lehet jól megtanulni. Aztán ha az sem segít, akkor tényleg a műtét/lézerezés marad. Kb egy hónap minden napos rendszeres torna után kell érezni a hatást.
Fiatalok vagyunk, nem élhetünk így. (Én negyedik babát várom, és nagyon el vagyok keseredve. Jó az első terhesség alatt meg után meg a második alatt és után rendesen Kriston-tornáztam, de utána abbahagytam. Még a 3.alatt is. De azóta csak ímmel-ámmal, és az nem segít, csak a napi rendszeresség. Most elkezdtem újra, mert katasztrófa,. mióta megint babát várok, remélem, újra fel tudom turbózni magam. Emellett valahogy el kezdek gyűjteni arra a brutál fél millióra, ha szülés után nem tudom helyretornázni magam, mert ez így nem mehet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!