Mit tegyek, ha a tanár nem veszi figyelembe, hogy megjött?
Igaz, hogy fiatalon még kellemetlenebb a menstruáció, de ha akkora fájdalmaid vannak, hogy meggátolnak a mindennapi dolgaid elvégzésében, akkor fordulj nőgyógyászhoz.
Addig is kérd ki a háziorvosod véleményét, hogy milyen fájdalomcsillapítót ajánl a korod és a problémád alapján, mert sajnos az tényleg nem reális, hogy a görcseid miatt nem kell dolgoznod az iskolában.
a mensi se :/
szerinted én jókedvemben akarok elhalasztani egy dolgozatot egy olyan időpontra amikor százezer más dolgom lenne?
Hát sajna ez nem kifogás, a munka helyeden sem fogadják el. Gondold el én cukrász vagyok 10-12órábna talpon vagyok és bizony nekem a mai napig erős görcsökkel intenzív vérzéssel jár. Azt mondták, hogy szüzesség elvesztése után javul a dolog, hát nálam nem sokat javult.
Szóval sajnos el kell tűrni :/
Az en idomben haza lehetett keredzkedni, vagy egytol harom napot szulo is igazolhatott. De meg ugy is, hogy meg se mondtam konkretan, miert rossz.
Pech, hogy dolgozat elott. Sajnalom, hogy nem ugy neztek rad, ahogy ram annak idejen a halottsapadt arcomra.
7-es vagyok. Szoval nem vagyunk egyformak. De van, mikor agyban fekve is doglodik valaki. Rengeteg loket ver es hasmenes miatt kell kivanszorogni a vecere.
Van, aki hany, elajul.
Van, akinek a vege elott migrenje van.
Nem lehet legyintessel elintezni. Igen, vissza is lehet elni ezzel, de sokaknak valodi remalom egy resze legalabb.
Nőgyógyász+fájdalomcsillapító/görcsoldó.
(Nekem egyedül abban az időszakban nem fájt a “menstruáció” (inkább megvonásos vérzés) amikor fogamzásgátlót szedtem..viszont azt feleslegesen ne kezdd el szedni, bár a legtöbb nőgyógyász (+ néhány bőrgyógyász a pattanásokra ajánlja.....) előszeretettel írja fel.)
Édesanyámnak pedig szülés után lett könnyebb a helyzete..
Viszont sajnos nem lehet kifogás az, hogy menstruálsz. (Maximum tesi órán) Ha neked engednék, hogy elhalaszd, gondolj bele.. mindenki kikérné magának, és találna valami dolgot, hogy hadd ne írja meg.
A másik amit az 5-ös válaszoló is írt, munkahelyen sem lesz kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!