Ezt kivalthatja fogamzasgatlo ?
Fel evig nem szedtem , most PCOS gyanuval kaptam egy fog.gatlot es kb 1 honapja szedem , azota hangulatingadozasom van , tele vagyok negativ gondolatokkal , a semmibol ram jon a siras es a legrosszabb hogy panikbetegsegem es szorongasom fel erositette. Az elmult hetem csak ezekkel tellik..
Ma hajnalba volt egy ilyen remegesi rohamom is , arra lettem figyelmes razkodik/remeg az egesz testem , szivem is nagyon vert , ezen segitett a levegos gyakorlat amit az orvos mondott meg panikroham esetekor de ilyen remeges nem fordult meg elo velem.
Ezeket a dolgokat a fog.gatlo hozhatja ki belolem ?
Amugy eletvidam vagyok semmi gondom nincs egyenlore azert sem ertem ezt a hirtelen negativitast ... .valakivel hasonlok tortentek? Gyogyszervaltas segithet ?
Kerjel masik fajtat. Nekem peldaul a harmadik vált be. És nem, nem "okoz" remegest, ezt a sajat agyad csinálja veled a pánikroham miatt, ami a hormonális változások miatt persze felerősödhet, ennek eredmenye a hangulatingadozas is, és hogy letört vagy.
Az alapját azonban neked kellene ki kalapálni, ha alapból nem lennel szorongásos, és panikbeteg, a gyógyszer sem sodorna egy még radikálisabb helyzetbe.
Ez olyan, mint hogy valaki hizik tole. Nem a gyogyszer csinalja neked a zsirt, hanem hogy etvagyat csinál, aminek ha engedsz, és sokat zabálsz, persze hogy meghízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!