Miért írt fel a nőgyógyász antibiotikumot és gombaölő gyógyszert is? A kettő nem üti egymást?
Visszatérő hüvelygombával szenvedek sajnos egy ideje. De konkrétan már havi szinten. Rengeteg kúpot kipróbáltam már, amiket a nőgyógyász felírt, most újra előjöttek a panaszaim és visszamentem, elmúlt nagyjából a fertőzés, de kontrollra kellett jelentkezni. Nem múltak el teljesen a tüneteim, de kúpot már nem írt. Teljesen vissza kell állítani a hüvely pH értékét. Probiotikumot használok. Mellé írt Mycosyst-t ami gombaölő szer, és Sumsmed S-t, ami antibiotikum.
Elmentem a patikába kiváltani, már ott értetlenül néztek rám, hogy mi ez a két dolog egyszerre.
Itthon elolvastam a betegtájékoztatót,és így én sem értem. A páromnak is venni kell be belőle, és nekem is.
Egyébként a tenyésztés eredménye Candida albicanst írt nagy csíraszámban.
Valakinek esetleg van tippje, hogy miért kell szedni mindkettőt?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!