Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » EZ igaz vagy csak kamu?

EZ igaz vagy csak kamu?

Figyelt kérdés

Azt halottam hogyha valaki sokat masztizik annak jobb lesz a nemi élete,és nem fog fájni a szüzesség elvesztése,ez igaz vagy csak kamu?

14/L

2010. júl. 30. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Annyiban jó, hogy megismered a saját tested, tudni fogod, milyen módon jutsz orgazmushoz.
2010. júl. 30. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, mindenesetre megismered a tested! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára örökké tartó végtelen boldogságot és minden elképzelhető szépet és jót!!!!
2010. júl. 30. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
A nemi élete attól lehet jobb hogy megismeri a testét,megtanulja mi az ami jó neki :)
 4/7 anonim ***** válasza:
A szüzesség elvételéhez nincs köze. De, ha egy lány "kitanulja", hogy éri el az orgazmust, az nagyon jól jöhet később a párkapcsolatban.
 5/7 anonim ***** válasza:

A nemi életed tényleg jobb lesz, mert mire odakerülsz, már megismerted a tested.

A szüzesség elvesztése ugyanúgy fog fájni vagy nem fájni mintha nem csináltad volna.

6/7 anonim ***** válasza:
50%

2.! Te mindenkinek ezt kívánod? Istenem de nagylelkű vagy xD Ez a duma..hihetetlen..xD

Am kedves kérdező: Ez sztem hülyeség

16L

2010. júl. 30. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A második vagyok. Sokan megköszönik a jókívánságaimat.
2010. júl. 30. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!