Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, ha 5 nappal hamarabb jön...

Baj, ha 5 nappal hamarabb jön meg?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Jelenleg nincs párom. A menstruációm általában 30-31 napra jön meg, ritkán 28 napra. Most viszon, 5 nappal korábban akar megjönni. Rózsaszínű pecsételés van, holott barna szokott lenni, kb egy fel napig, utána megjön normálisan. Reggel volt egy kis alhasi görcs, nagyon enyhe. Meg is néztem a naptárt, de mivel 5 nap múlva kellett megjöjjön, nem erre gondoltam. Az elmúlt két menstruációm gyengébb volt a megszokottnál. A vérzés is kevesebb, és a hossza rövidebb. Most meg ez a korai. Valami komolyabb is lehet? Vagy ennyi belefér?
2020. máj. 20. 22:56
 1/2 pro_mark_63 válasza:

Szia!

Nem nagy baj ez,de mostantól 5 nappal elöbbre számitsd hogy megjön!

Mivel a vér amit vesztenél normálisan . Azt ugyanúgy elveszted ,és ugyanannyit! Csak hamarabb,ami annyit jelent hogy gyorsabban lesz ott több vér a kelleténél (megszokottnál) ! Azért rövidrbb ideig van meg, mert mivel felgyorsultak a folyamatok nálad a vérrel ezért gyorsabban is veszted el azt!

Ez azt hiszem 3 hónapig ilyen max, aztán mindig a rendes kerék vágásba lesz!

Remélem segítettem !😁

2020. máj. 21. 00:46
 2/2 pro_mark_63 válasza:

En voltam az elso.

Bocsi az írási hibákért nem magyar billentyüm van😅

2020. máj. 21. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!