Tényleg igaz, hogy a nők tizedének olyan fájdalmai vannak menstruációkor, hogy a szülési fájdalmakhoz hasonlítható?
Nem igaz
Azoknak van gondja, akik betegek pl PCOS
Igen, én is ilyen voltam, hánytam is olyankor meg iszonyatos fájdalmaim voltak. Többen is láttak engem az utcán, metrón szenvedni, fetrengeni. Csak az emberek nem szeretnek odanézni, tudomást sem vesznek ezekről. De megtanultam kezelni: mielőtt elindultam valahova mindig bevettem egy erős fájdalomcsillapítót, meg vittem is magammal belőle, így át tudtam vészelni az első két kritikus napot.
Volt olyan ismerősöm, akikhez meg mentőt kellett hívni, a suliból vitték el emiatt.
De amúgy terhes nőt szoktál látni szülés közben? Én még sosem láttam.
"Sajnos van ilyen, én is ismerek olyat, aki nagyon szenved."
"gen, én is ilyen voltam, hánytam is olyankor meg iszonyatos fájdalmaim voltak. "
orvos mit mondott?
Szoktam olvasni az eü kategóriát és a nők egészsége alkategóriához csak ritkán szólok.
Most is csak azért, mert a feleségem ilyen. Ő azt mondja,néha olyan görcsei vannak, hogy azzal a szülés nem ért fel.
Szinte minden hónapban 2-3 nap ilyen neki. Nincs gyógyszer, ami igazán enyhítené.
A dr nő sem talál semmi eltérést a normálistól. Ő ilyen, és valóban létező dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!