Milyen tünetei lehetnek a miómának? Lehetséges hogy nekem az van?
Félek, hogy miómám van....
Van néhány tünetem.
Menstruáció közötti vérzés. Vagyis ez nem is annyira vérzés. Inkább pecsételésnek mondanám, de néha nagy mennyiség. És nem is ilyen vér színű, hanem ilyen bordós-barnás színű. Néha apró darabok vannak, de van hogy ilyen nyálkás valami távozik.
Van hogy lüktető érzésem van, van hogy szúrkál az alhasam.
2 nap múlva megyek orvoshoz, de addig tudnátok nekem néhány gondolatot írni?
Szerintetek is esélyes a mióma?
Ha valakinek volt már, tudna írni pár sort róla?
Köszönöm szépen
Termékenységi problémák, ha nyomást érzel a hasban, emésztési bajok lépnek fel: hányinger, haspuffadás, székrekedés; erős alhasi görcsöd van; elhúzódó, alvadékos, fájdalmas havi vérzések; rövidebb a ciklus ( úgy 21-23 nap közötti) sűrű vizelési inger; vetélés; vagy ha fáj a derék vagy kismedencei terület
Szóval ez alapján lehetséges, ha pedig 4-nél több tünet egyezik, akkor mégikább valószínű.
Akkor valószínűleg igen. :(
Nagyon félek, hogy mi fog történni velem :(
Az a baj, hogy ez ahhoz képest szerintem nagyon sok és hosszabb ideig tart :(
De remélem igazad van.
Ne aggódj, beszélj az orvossal, és minden kiderül :)
Többször is előfordult már ilyesmi?
Nem. Sosem. Nagyjából mindig rendszeres volt a menstruációm, 30 napos.
Van már egy kisfiam. Szeretnénk neki tesót, de egyszerűen nem jön össze :(
És akkor most március óta vannak furcsaságok. Májusban pedig teljesen káosz.
Most jött össze több tünet is a miómánra. :(
Felhívtak, hgy hát mégsem tudnak fogadni, mert nem ebbe a kerületbe tartozom....
Vicc az egész.
Nem számít, hogy mennyire fontos lenne, hogy megvizsgáljon. Nem ide tartozom és pont.
Szóval 26-án megyek majd. Addig meg megüt a guta :(
Oh, micsoda ellátás! Legalább nem a helyszínen derült ki.
Kitartást addig, ha lesz eredmény, várom az üzeneted :)
Szép estét!
Ma voltam orvosnál. Hála a jó égnek nem mióma nem is ciszta. Gyulladás van a szervezetemben illetve nem termelődik jól az ösztrogénem, írt fel duphaston-t, amivel beállítjuk a ciklusom 28 naposra. Ez segít abban is, hogy majd a tesó könnyebben jöjjön, ha akar :)
Most hatalmas kő esett le a szívemről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!