Hányszor szabad megmosni a nemi szervet 1 nap?
Figyelt kérdés
Télen csak este tusolok,de most hogy nyár van,reggel is szoktam,sőt még többször zuhanyzom egy nap alatt.Elég reggel és este zuhanyozni,megmosni a nemi szerveket,vagy kevesebbszer?Én szívesebben mosakodnék többször,főleg most hogy meg van a menzeszem,elég zavaró ez,de úgy hallottam,hogy a túlzott mosakodás se jó.
16/L
2010. júl. 29. 15:44
1/3 anonim válasza:
szia igyvan atulzot mosdás se jó és intim mosakodot használjál ne szappant szia
2/3 anonim válasza:
Az intim mosakodó sem jobb, mint a szappan, csak jobb a marketingje.
Naponta 2-szer szappanozhatod (ha megvan, esetleg többször, de enyhén, ha muszáj), egyébként csak vízzel mosd meg, az nem árt.
3/3 anonim válasza:
Ha többször kell megmosnod a puncid, akkor csak egyszer használj intim lemosót, a többi alkalommal, csak sima meleg vizet! Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!