Szédülés, alacsony vérnyomás?
Tegnap délután óta nagyon szédülök. KB majdnem össze is esetem. Reggel még jobb volt, de megint érzem, hogy szédülök.
Régebben is alacsonyabb volt a vérnyomásom, vashiánnyal is küzdöttem.
Tél végén szerettem volna vérvizsgálatot meg mindent csináltatni, pajzsmirigy meg stb. Már tervben volt még minden, mert ugye 2 gyerek mellett ezt is le kell szervezni, csak ugye a vírus miatt elmaradt. Meg ritkán jött rám a szédülés is. 1x 1x pl ha hirtelen felállok, vagy a nagy melegben képes vagyok rosszul lenni.
Tegnap is szerintem a meleg miatt lett, meg kevesebbet is ittam. D, hogy még ma is érzem. Pedig direkt hamar lefeküdtünk aludni is minden. És azért kezdek megilyedni 2 gyerekkel egyedül, netán tényleg összeesek. Tegnap is hajszálon múlott.. Meg eddig ha rosszul is lettem, lepihentem, utána jobb lett. De tegnap az se segített.
Szóval ha van aki ugyan ezzel küzd, küzdött, van ami segít, milyen irányban indult el a kivizsgálásokkal? Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!