Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szédülés, alacsony vérnyomás?

Szédülés, alacsony vérnyomás?

Figyelt kérdés

Tegnap délután óta nagyon szédülök. KB majdnem össze is esetem. Reggel még jobb volt, de megint érzem, hogy szédülök.

Régebben is alacsonyabb volt a vérnyomásom, vashiánnyal is küzdöttem.

Tél végén szerettem volna vérvizsgálatot meg mindent csináltatni, pajzsmirigy meg stb. Már tervben volt még minden, mert ugye 2 gyerek mellett ezt is le kell szervezni, csak ugye a vírus miatt elmaradt. Meg ritkán jött rám a szédülés is. 1x 1x pl ha hirtelen felállok, vagy a nagy melegben képes vagyok rosszul lenni.

Tegnap is szerintem a meleg miatt lett, meg kevesebbet is ittam. D, hogy még ma is érzem. Pedig direkt hamar lefeküdtünk aludni is minden. És azért kezdek megilyedni 2 gyerekkel egyedül, netán tényleg összeesek. Tegnap is hajszálon múlott.. Meg eddig ha rosszul is lettem, lepihentem, utána jobb lett. De tegnap az se segített.

Szóval ha van aki ugyan ezzel küzd, küzdött, van ami segít, milyen irányban indult el a kivizsgálásokkal? Stb.

2020. máj. 10. 07:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Igyál többet, plussz kávét v. teát. Legyél kint a szabadban amennyit lehet, nem tudom mekkorák a gyerekek, de nehéz lehet mellettük magadra is figyelni.
2020. máj. 10. 07:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb bármitől lehet. Pszichésen is. Nekem pl attíl voltak hasonló tüneteim. De kéne az a labor. Sürgős esetben fogadnak most is. Én megpróbalnám a helyedben akkor is ha nem könnyű. De 2 gyerekkel egyedül ebben a szituban eleve nem meglepő hogy így vagy. Lehet megint vérszegeny vagy
2020. máj. 10. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok, én szerdán megyek vérvételre. Szedülök es a szivem is összevissza jár
2020. máj. 10. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ma kétszer majdnem össze estem. Pedig februárban voltam komplett vérvételen pajzsmirigy meg minden és minden rendben van. Nem tudom mi lehet ez. Lehet az alacsony vérnyomás? De arra mit lehet tenni hogy emeljük?
2020. máj. 10. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A szédülésed forgó vagy csak ájulás érzésben nyilvánul meg?
2020. máj. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!