Lehet valami bajom? Vagy ez csak amolyan női gond ami minden nőnek van? Valami brutálisan megjött a menzim...ez volt még csak az első...14 éves vagyok...
És pénteken jött meg,és óránként kellett betétet cserélni...Ez gond? Mert nagyon megijedtem...
A másik kérdés mikor lehet tampont használni? már ezen is elgondolkodtam...mert táncra járok és valamikor szünet sincs és egyfilytába 1,5 -2 órán át ugrálunk...nemakarom h "melléfolyjon"...ha ilyen erős..
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Szia,
már jó pár éve mensizek...majd Te is látni fogod, hogy nem egyformák a vérzések. Előfordul, hogy több és van, hogy kevesebb.
Tampont gyakorlatlag bármikor használhatsz, már most is. Javaslom, hogy először a minit próbáld meg, mert elsőre elég nehezen megy a felhelyezés, gyakorolni kell. Amikor az már megy, akkor próbálhatsz nagyobbakat is. Nyilván utóbbiaknak nagyobb a nedvszívó képessége.
A tamponos dobozokban amúgy van egy tájékoztató, ami segíthet a felhelyezésben. Képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!