Szedett már valaki kollagent hajhullasra illetve bőrproblemakra?
Figyelt kérdés
Nagyon hullik a hajam es tele vagyok pattanasokkal 30 éves letemre. Már mindenfele kivizsgáláson tul vagyok, az okát nem tudtak megallapitani. Szedtem vitaminokat, 10 ezreket koltottem vitaminokra, de nem. hasznaltak. Végső elkeseredesemben vettem kollagen port, azt iszom 5 napja valamint spirulina tablettat szedek. Van valakinek tapasztalata?2020. máj. 8. 08:47
1/3 anonim válasza:
Szedtem a Gal port.... Kész pénzkidobás. És nem 1-2 hétig hasznaltam, hanem masszív 4 hónapig.
2/3 anonim válasza:
Egyetlen szer használt nekem a Vichy dercos ampulla. 10 év után allergiás lettem rá. Sajnos a kollagén nem használ. Orvos pedig ajánlotta nekem is. 200 mg-ot szedek belőle hónapok óta. A spirulina alga esetleg használ valamit.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy segít-e de nekem az használt, hogy sok répát és paprikát ettem és Béres haj erősítővel kentem a fejbőrömet, nekem ez használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!