Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gynazol hüvelykrém mikor...

Gynazol hüvelykrém mikor használ? Nagyon ég és csíp.

Figyelt kérdés
Gynazol hüvelykrémet (is) kaptam a hüvelygyulladásomra. Tegnap felhelyeztem, reggeltől viszont állandóan folyik és marja a hüvelyemet, nagyon viszket! Használni fog így is?

2020. máj. 7. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Így ne használd. Próbáld kimosni. Nem jó ha ennyire mar és csíp.
2020. máj. 7. 10:41
 2/3 anonim válasza:
Szia, én pénteken kaptam gynazolt. Aznap este használtam is, és hasonlóan hozzád reggel arra ébredtem, hogy nagyon rossz. Megfürödtem meleg vízzel, nem mostam ki, bár azután egész nap folyt belőlem. Estére az összes problémám megszűnt. Egészségügyis ismerőseim szerint azért rossz az eleje, mert nagy hatóanyag. Írja is a betegtájékoztató, hogy ugyanazok a hatások lesznek, mint maga a probléma. Gondolj bele, 7 napos védelmet nyújt egyetlen egy adag, sőt 72 óráig az együttlét sem ajánlott, mert mindennek, még az óvszernek is csökkenti a hatását. Ha nem allergiás reakció a tiéd, akkor remélem segít, hogy írtam. Tarts ki! Én 29 éves vagyok és sajnos nálam már visszatérő a gomba. Jobbulást.
2020. máj. 11. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Használt?
2022. okt. 18. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!