Lehet valami nagyobb bajom?
Szóval az elmult pár napba tapasztaltam, ilyen sárgás kicsit barnás folyás. Nem kiemelkedően büdös, csak ha nagyon közelről szagoljuk. /bocs ha undi volt/ nincsen semmi egyéb panaszom, csak hogy mostanaba fáj a méhem/hasam bár szerintem az inkább a felfázásom miatt van. Legalábbis anya szerint felfázás. Nade a lényeg, hogy lehet valami komolyabb bajom? Úgy emlékszem multkor is volt ilyen de aztán elmult.
Amúgy nem élek szexuális éltet.
Hát az nem jó ha szaga van...lehet valóban húgyuti fertőzés ami tovább terjedt, ( méhgyulladás akár) én megnézetném a helyedben az ilyesmivel nem jó várni. Ha mást nem, telefonálj háziorvoshoz ő többet tud mondani.
Üdv
29N
* szedsz
Hidde el hogy ha felfázásról is van szó nem jó ha már fáj a hasad. Komoly problémák lehetnek belőle vesemedence gyulladás, méhgyulladás stb. Gondolom odáig nem akarsz eljutni, hogy a mostani helyzetben kórházba kelljen járni...
Ha felfázás akkor csíp mikor pisilsz vagy éget vagy mindkettő de az tuti hogy nagyon rossz érzés ha ez nincs akkor másfajta a fertőzés... Hüvelyi esetleg...barnás váladék menstruációnál is van de az sem bűzős kellemetlen szagú...
A múltkor is volt? Pontosan mikor, mert egyébként ovuláció időszakában is lehet nagyon enyhe vérzés és hasi fájdalom is. Én mondjuk onnan tudom, hogy pontosan mikor ovulálok, ha érzek egy szúró szerű fájdalmat, minden ciklus közepén.
A felfázás egy húgyúti fertőzés vagyis akkor a vizelet lenne véres, fájdalmas.
Ha bűzös, kellemetlen szagú a folyás menj el nőgyógyászhoz, csak ő fog tudni biztosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!