Szex után húgyúti gyulladásom van minden alkalommal! Mi lehet az oka? Részletek lent.
Új párom van, idén csak egymással szeretkeztünk, távkapcsolatban élünk, így havi egy hétvégén vagyunk együtt. Mindketten csak egymással fekszünk le, mástól nem kaphatjuk el. Első alkalom után mindketten kikezeltettük magunkat, bár neki negatív lelete volt eleve, de rendes volt és azért végigcsinált egy kúrát. Gyógyult laboreredmény után megint együtt voltunk, enyhébb formában, de megint előjött a gyulladás, ekkor megint gyógyszer. Most hétvégén megint együtt voltunk és már véres a vizeletem.:( Neki semmi tünete, mégis elment már a nemibeteg gondozóba is. Megint kezeltetem magam, ő szintén, de ez így nem mehet tovább! Nőgyógyásznál voltam, hüvelyi gyulladásom sem és húgyúti sem volt a mostani találkozó előtt. Mégis mi a csuda okozhatja ezt?? Higiénikusak vagyunk szex közben, de hát ennyi kihagyás után rengeteget vagyunk együtt, ahogyan és ahányszor lehet.:) Én intimszappannal mosom magam, hogy a PH se boruljon fel. Egyszerűen nem értem. Vagy lehet minden alkalommal felfázás? Úgy értem megizzadunk nagyon, ablakot nyitunk.. stb. Már minden hülyeségre gondolok.:) Ja és nem védekezünk óvszerrel, mindketten voltunk szűrésen, semmi nemibetegség, tehát bennem fejezi be.
Lehet allergia "rá", vagy olyasmi betegség amire nem is gondolunk? Még annyi, hogy sok szex, vagy sok merevedés után kicsit fájlalja a makkját és égető érzést érez benne. De ezt már régóta, volt urológusnál külföldön és itthon is, de semmi eredmény.
Bocs a kényes részletekért, de egyszerűen már nem tudom mi lehet, hátha valami részlet a fontos. Vele sem és velem sem fordult még ez elő az exeinkkel, csak együtt. Valami tipp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!