Segítség! Válogatott úszóként tiszta narancsbőr vagyok, hogyan tudnám eltüntetni?
Minden nap edzés van, tehát a mozgásszegény életmód miatt nem lehet!
A táplálkozásom borzasztó, próbálok rajta javítani, egészségesen táplálkozni!
Körülbelül mennyi idő után lesz javulás? És milyen tippek vannak még?
17 éves vagyok, és a fogadd el nem megoldás számomra, nagyon zavar, hogy edzéseken kint van az úszódresszből, és mindenki másnak sima a bőre.
Mielott ot vagy hatszamjegyu osszeget kiadnal csalodasra, a leghatekonyabb eszkoz az az ovalis fabol keszult kefe, amin gumi vagy fabutykok vannak. Probalok linkelni. Olajat vagy testapolot kenj magadra es korkorosen masszirozd, mig nagyon piros nem lesz. Legalabb egyszer, max ketszer naponta, pl tevezes kozben.
Tenyleg hasznal. Csodak ugyan nincsenek, de en oda-vissza lattam magamon a valtozast. Termeszetesen, ha abbahagyod, idovel csunya lesz.
Es muszaj normalisan enni. Legalabbis ne mu, agyonfeldolgozott aromakkal teli kajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!